Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Quirze Aislamiento Térmico Celulosa Aistercel:

Sant Quirze Aislamiento Térmico Celulosa Aistercel; per començar, Aistercel és una de les empreses especialista en l’aïllament tèrmic més present  a Barcelona (Sant Quirze del Vallès). Tot i que donem servei a tot Catalunya. Seguim mantenint la millora de l’eficiència energètica per a la seva llar i mirem per l’estalvi  i confort de casa seva. La nostra tasca consisteix en insuflar cel·lulosa a sostres i parets per tal d’aconseguir un gran estalvi tant de calefacció com d’aire condicionat; cosa que, repercuteix directament a menys emissions de CO2 i per tant, millora del nostre planeta. És a dir, estem parlant d’un gran estalvi energètic al voltant del 40%.

Només hem de projectar o insuflar cel·lulosa certificada a parets, sostres, cobertes, teulades… D’aquesta forma, obtindrà un estalvi considerable des del primer moment. El confort i l’ambient serà molt més agradable i saludable gràcies a les propietats d’un aïllant natural com la cel·lulosa i la seva correcta aplicació per experts.

La nostra dilatada experiència en el sector dels aïllaments així com la satisfacció dels nostres clients, són la nostra millor garantia a l’hora de desenvolupar una feina. Estem en constant formació per donar el millor servei junt amb els millors materials i d’aquesta forma, aconseguir un òptim resultat.

Sabadell, Manresa, Mataró, Vic, Granollers, Igualada, Tàrrega, Valls, Reus, Olot, Figueres, Deltebre, Puigcerdà, Solsona, Ripoll, Reus, Santa Coloma de Farners…

IDIOMES