Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Quirze Besora Bar Restaurant El Túnel:

Sant Quirze Besora Bar Restaurant El Túnel. En primer lloc, el restaurant el Túnel és un establiment situat a Sant Quirze de Besora a tocar de la C17. Així mateix, les seves instal·lacions són obertes tot l’any  i tots els dies excepte els dimarts per descans setmanal. La passió per la cuina així com el servei acollidor familiar, fan d’aquest indret la fidelització dels seus clients.

La seva cuina tradicional casolana variada i elaborada amb productes de temporada posen a taula diferents possibilitats per tal que triïs aquella que més convingui. És a dir, podràs escollir entre esmorzars de forquilla, dinars o sopars complets amb molt bona qualitat i a bons preus. Carta variada, menú diari, grups o reunions familiars, grups de cap de setmana, sopars per encàrrec per a grups i menjar per endur.

El restaurant el Túnel podràs fer un parèntesi per poder gaudir d’un bon àpat sigui matí, migdia o vespre. A més a més, disposa d’aparcament a peu de porta. També, té una àmplia terrassa amb molt bones vistes a la muntanya on podràs gaudir del teu cafè, refresc, vermut, esmorzar o dinar i carns a la brasa, mentrestant contemples el paisatge tranquil i ple de natura.

IDIOMES