Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Santa Perpètua Clínica Dental Dentalart :

Santa Perpètua Clínica Dental Dentalart. Per començar, cal dir que Dentalart  porta una trajectòria professional de més de 30 anys. Estem situats a Santa Perpètua de Mogodà (Barcelona). Cal dir que la nostra reputació està basada en el desenvolupament de tecnologies pròpies així com solucions creatives personalitzades; per tant, tenim molt en compte l’estètica en el disseny, la qualitat excel·lent de la nostra matèria primera i la recerca constant de la perfecció per fer possible l’impossible. Et convidem que ens visitis perquè coneguis de primera mà la nostra clínica i també els nostres tractaments.

A la nostra clínica tenim com a premissa tractar els pacients com ens agradaria ser tractats a nosaltres; d’aquesta manera, treballem per aconseguir el millor somriure, ja que posem passió a la nostra feina tenint cura del més mínim detall i així obtenir la satisfacció dels nostres clients. Els nostres tractaments són totalment personalitzats i d’alta qualitat.

A més a més, creiem en la importància d’una boca sana; per tant, la nostra prioritat es vetllar per la teva salut dental en tots els nostres vessants, ja sigui en tractaments conservadors, estètics o en la cirurgia reparadora d’ implants.

ESTÈTICA – CIRURGIA ORAL – ORTODÒNCIA – AMALGAMES – FENG SHUI DENTAL

PROMOCIÓ DE: Carilles estètiques, ortodòncia invisible, implants + corona de zirconi

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES