Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Servisimó Igualada Audi Volkswagen Skoda:

Servisimó Igualada Audi Volkswagen Skoda; per una banda, som concessionari Oficial Servisimó  d’Igualada; més de 80 anys donant el millor servei als nostres clients. També, donem servei integral i personalitzat. Per altra banda, som servei oficial i postvenda.

Les raons per les quals hem de portar el nostre cotxe a reparar a un concessionari oficial són nombroses; ja que, ningú coneix millor els seus fills que un pare. Per tant, és recomanable que si tenim qualsevol avaria ho portem al nostre mecànic del servei oficial. Les reparacions de les avaries seran molt més ràpides i això es converteix en menys hores de taller; la qual cosa, veurem reflectida a la nostra factura i alleujarà la nostra butxaca.

També hem de saber que l’automòbil actual és cada cop més complicat i per tant, resulta impossible que els taller multimarca dominin totes les tecnologies incorporades als vehicles. Nosaltres recomanem que per tal d’estalviar-nos mals de cap, anar al seu servei oficial seria la millor opció. El taller mecànic del servei oficial disposa de les eines, equip de diagnosi i manuals per tal de dur a terme les reparacions pertinents en el menor temps possible.

IDIOMES