Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Servisimó Mollerussa Audi Volkswagen Skoda:

Servisimó Mollerussa Audi Volkswagen Skoda ; per començar, a Servisimó Mollerussa, portem més de 80 anys donant el millor servei als nostres clients. Així com, servei integral i personalitzat. Som servei oficial i postvenda.

  • Vehicles nous i també d’ocasió
  • Vehicles comercials
  • Taller mecànic

D’altra banda, cal dir que al nostre taller mecànic disposem de totes les peces necessàries per tal que el seu vehicle quedi en les mateixes condicions anterior a la seva avaria. El fet de portar el seu cotxe al nostre taller mecànic garanteix la substitució de peces que facin falta per les originals, amb recanvis originals per a la seva marca de vehicle i de la mateixa qualitat o superior.

També, cal dir que disposem d’un servei d’assessorament gratuït i personalitzat per a cada client en la nostra secció de venda de vehicles nous, d’ocasió i comercials. Les recomanacions i consells que donem als nostres clients són perquè el comprador, segons les seves necessitats, pugui triar el vehicle que més li convingui; d’aquesta manera, podrà gaudir dels avantatges de l’automòbil escollit amb precisió.

A més a més, tot el nostre equip està en constant formació per tal de donar al client allò que necessita per a la seva mobilitat i el seu vehicle.

 

IDIOMES