Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Servisimó Tàrrega Audi Volkswagen Skoda:

Servisimó Tàrrega Audi Volkswagen Skoda; primerament, som un concessionari Audi, Volkswagen, Skoda Service de Tàrrega; les nostres instal·lacions, amb més de 80 anys donant el millor servei als nostres clients. També cal dir que donem servei integral i personalitzat així com, servei oficial i postvenda.

  • Vehicles nous
  • Vehicles d’ocasió
  • Vehicles comercials
  • Taller mecànic

Milers de clients han trobat a les nostres instal·lacions l’automòbil que buscaven nou, d’ocasió o comercial; ja que , la nostra aposta per la innovació ens ha permès oferir millors solucions per a la mobilitat del client. A més a més, donem diferents opcions per tal que els nostres clients puguin triar la seva preferència; així, d’aquesta manera podem aconseguir que els nostres consumidors quedin satisfets i siguin fidels al nostre servei oficial i a les marques que representem.

Així mateix, cal dir que tots els nostres mecànics reben formació de la casa que representem com a servei oficial; d’aquesta forma, si fos el cas que una avaria es repeteix en el mateix model de cotxe, la casa oficial és la primera en detectar-lo. Llavors, la casa oficial també és la primera en formar el seu personal per tal de poder corregir aquesta avaria.

 

IDIOMES