Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Seu Urgell Hotel Restaurant la Glorieta:

Seu Urgell Hotel Restaurant la Glorieta; per començar, som un petit hotel familiar situat al municipi de la Seu d’Urgell (Lleida). Així mateix, cal dir que tenim una situació privilegiada als Pirineus Catalans, en l’ antic camí que uneix la Seu d’Urgell amb Castellciutat. Es pot visitar el Pirineu, estem a tan sols deu minuts d’Andorra i a quinze minuts de la Cerdanya. 

A més a més, estem a tocar de dos magnífics Parcs Naturals com són l’Alt Pirineu i el Cadí Moixeró. L’Hotel Restaurant La Glorieta, trobareu un entorn per gaudir de la nostra gastronomia, descansar, explorar la natura i l’art romànic que ens envolta . 

També, hem de dir que totes les habitacions estan equipades amb bany privat, calefacció central, Wifi, TV satèl·lit i escriptori. Amb unes incomparables vistes! Ja que, des de les habitacions es pot gaudir de la serralada del Cadí, el poble de Castellciutat i la Seu d’Urgell. A més de la Torre de Solsona i el riu Valira que envolta l’hotel. 

A la secció de restaurant oferim una cuina catalana casolana, renovada i amb productes de mercat. És a dir, cuina de muntanya de la comarca de l’Alt Urgell i de més enllà; tenint en compte que la nostra cuina està basada en la elaboració amb productes de km0, proximitat, qualitat i cuinats amb passió. Així mateix, la proximitat de l’hort ens facilita uns productes amb autèntics sabors. Menú diari i menú degustació. 

 

IDIOMES