Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Súria Cansaladeria Formatgeria Vila:

Súria Cansaladeria Formatgeria Vila; primerament, som una botiga situada a la comarca del Bages, molt a prop de Manresa, concretament a Súria. La nostra botiga és especialitzada en oferir una gran selecció de pernils, embotits  i una gran varietat de formatges artesans. És a dir, una qualitat immillorable a preus assequibles.

El nostre servei de venda directa junt amb el tracte personalitzat i l’assessorament de cada producte, fan que la nostra botiga tingui un valor afegit molt valorat pels nostres clients.

El consumidor final només espera del venedor una venda per coneixement; per exemple, si ens demanen per l’origen d’un formatge, temps de maduració o si és artesà, ecològic, etc, que nosaltres com a professionals de la nostra botiga puguem respondre-li als nostres clients tot allò que volen saber dels productes que venem.

Així mateix, cal dir que no us en podeu descuidar de tastar els nostres elaborats. Gran qualitat a bon preu i amb la garantia de la nostra cansaladeria.

Tota allò que t’emportis de la nostra botiga t’ho podem envasar al buit, així tens garantida la frescor dels aliments a casa.

A més a més, si tens un sopar o un piscolabis preparem safates de càtering amb gustosos embotits i formatges de gran qualitat; és ben segur que els teus convidats no es quedaran indiferents.

El nostre horari és:

  • Matins de 9 a 13 i tardes de 18 a 20 hores
  • Dissabtes de 9 a 13 hores

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de Salvador Vancell, 17, 08260 Súria, Barcelona

Telèfon
IDIOMES