Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Sutecset Subministraments Industrials Sant Fruitós Bages:

Sutecset Subministraments Industrials Sant Fruitós Bages; som una empresa ubicada a la Catalunya Central. Pel que fa a les nostres instal·lacions de Sant Fruitós de Bages, disposem de més de 3000 M2. També oferim als nostres clients els avantatges d’un ampli aparcament; disposem d’ una exposició permanent de productes innovadors i uns magatzems de gran capacitat per assortir de tot allò que els faci falta.

S’ha de tenir en compte, que el grup de persones que formem Sutecset som professionals qualificats que podem aconsellar-los i ajudar-los tècnicament; tant per  necessitats complexes o no, i aportant-los el valor afegit que tot producte requereix. Així mateix, posem a disposició dels nostres clients, productes de marques de primera línia i  alta qualitat. La nostra filosofia és vendre’ls solucions amb els nostres coneixements i experiència.

Així mateix, disposem d’una àmplia gamma d’abrasius, adhesius, fixació, greixatge, brides, cintes adhesives, elevadors, maquinària, antivibradors, cargols. A més, varetes roscades de diferents qualitats, dureses i normes DIN en inoxidable, zincat i pavonat, matriceria, eines manuals (estàndars, de titani, antiguspira, amb sistema anticaigudes …). També, mobiliari, plàstics tècnics, elastòmers, metrologia, màquines electro-portàtils, pneumàtiques i a bateria, mànegues, rodes industrials, eslingues, lubrificants… Un món ple de possibilitats i solucions per abastir les seves necessitats.

Cada dia més a prop, ara també ens podreu trobar a:

Sutecset delegació Vallès
Av. Catalunya 8 B, 08185 Lliçà de Vall (Pol. Ind. Can Coll)

Address

Our Address:

Carrer de Vallcebre, 20-22 Sant Fruitós de Bages

Telephone:
Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES