Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Taller Mecànic Tàrrega Planxisteria Riambau:

Taller Mecànic Tàrrega Planxisteria Riambau; per començar, som un taller mecànic de Tàrrega, especialista en planxa i pintura. A més, treballem totes de marques d’automòbils oferint un immillorable servei en el món de la reparació de vehicles. Pressupostos sense compromís. També treballem amb la gran majoria de companyies d’assegurances.

Som una empresa amb una llarga trajectòria en la reparació de planxa i pintura de vehicles; la nostra premissa que em seguit durant tots aquest anys, ha estat donar  qualitat en les reparacions així com una atenció personalitzada en cada moment i per a cada client. També, cal dir que disposem de les millors eines del mercat per la reparació del seu vehicle. (Soldadors de coure silici, soldadors  per punts, soldadors de fil, soldadors d’alumini, etc.)

A més a més, treballem amb la gran part de companyies d’assegurances; raó per la qual, un cop que la seva companyia autoritzi la reparació, nosaltres gestionem el cobrament de la mateixa.

Molts clients han depositat la seva confiança en el nostre taller; cosa que, fa que la nostra planxisteria vulgui donar cada dia el millor per als nostres clients, mitjançant les millors eines, millors materials i formació constant dels nostres professionals.

Planxisteria Riambau

 

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Llevant, 8 Tàrrega

Telèfon
IDIOMES