Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Tarragona Alimentació Proximitat Artesà Supermercat Coviran:

Tarragona Alimentació Proximitat Artesà Supermercat Coviran. Per començar, al nostre supermercat de Tarragona pots trobar prop de 200 productes amb la nostra Marca. Tenim productes de proximitat i temporada per poder donar un servei de qualitat i proper dins la nostra zona. És a dir, tot suma a l’hora de garantir als nostres clients productes de primera. Així mateix, cal dir que disposem de diverses seccions dins el nostre supermercat com l’apartat d’alimentació, begudes, drogueria, perfumeria, fruiteria, etc. Totes elles, amb un ampli ventall de possibilitats, que et permetrà triar entre una gran varietat de productes, tots de la millor qualitat i al millor preu. A més a més, sempre amb la confiança de la marca Covirán.

Els diumenges i festius disposem de pollastres a l’ast per encàrrec.

El nostre supermercat pretén així donar resposta a una creixent demanda, oferint una gran relació qualitat-preu. També, disposem d’aliments sense lactosa per tal d’arribar a tots el públics amb els millors preus del mercat. A més, pots fer la 6/49, Rascas (al moment), i la Grossa de Loto Catalunya.

Obrim tots els dies i festius per què et sigui més fàcil la teva compra diària o setmanal, i així et puguis abastir de tot i en tot moment. Només tanquem el 25 de desembre (dia de Nadal) i l’1 de gener (dia d’Any Nou).

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de l'Arquebisbe Josep Pont i Gol, 1, 43006 Tarragona

Telèfon
IDIOMES