Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Tarragona Restaurant Solric Alta Taverna:

Tarragona Restaurant Solric Alta Taverna; per començar i després de més de mig segle de tradició gastronòmica a la Via Augusta de Tarragona, el Solric creix, i ho fa amb  Solric Alta Taverna; és a dir,  un nou complement per a la cuina mediterrània amb dècades d’èxit.

Així doncs, a Solric Alta Taverna trobareu una cuina gourmet perfecta per a un dinar en grup amb degustacions variades; però també un espai on poder desconnectar del dia a dia sense oblidar-nos de nostra terrassa. Oferim un magnífic assortiment de tapes selectes, peix i marisc fresc, i una extensa carta de vins per garantir que tothom trobi l’acompanyament perfecte. A més a més, si vol degustar el seu plat preferit del Restaurant Solric sense moure del centre de Tarragona, ara també és possible; ja que la carta reserva un lloc per als plats més significatius de la història del nostre restaurant. Així mateix, disposem d’un menú tots els dies a partir de 16,95€; també, sense deixar de banda les nostres especialitats com les tapes gourmets i el peix fresc.

Tenim obert tots els dies des de les 10 del matí, amb diversos espais. Una àmplia terrassa a la mateixa Plaça de la Font, un menjador interior i una sala privada per a grups a la primera planta del local.

IDIOMES