Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Tarragona Restaurant Solric:

Tarragona Restaurant Solric, un negoci de gairebé 60 anys que donen per molt… Més de mig segle donant servei a milers de clients, que hem tingut el plaer de rebre al nostre establiment. Tot i així, avui en dia continuem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes que el primer dia.

Tenim productes de primeríssima qualitat com el manteniment del nostre hort 100% natural; a més, el peix i el marisc es compren directament en la subhasta,  les nostres carns són seleccionades especialment entre els millors proveïdors; també, cal esmentar que les nostres postres són totalment casolanes.

A més a més, disposem de menús especials que s’adapten a allò que ens demanen els nostres clients. Durant la nostra llarga trajectòria professional, hem après a desenvolupar una atenció exquisida; ja que, creiem que és la millor manera de rebre i atendre els nostres convidats.

També tenim un celler exclusiu amb més de 120 referències diferents, per tal d’acompanyar un bon àpat amb el vi més adient. Amb l’experiència de més de 60 anys en el món de l’hostaleria, hem aconseguit ser un restaurant referent gastronòmic des de 1959 a la ciutat de Tarragona. Les nostres instal·lacions es troben dins un espai encantador en una antiga masia rústica del segle XVIII.

IDIOMES