Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Taxi Agramunt:

Taxi Agramunt; per començar, ofereix servei de taxi per Agramunt, Tornabous i Preixens (Lleida), disposem de cinc vehicles de fins a 8 places més conductor. Per tal de donar un servei de qualitat, l’ús pot ser per a curts i llargs recorreguts; també a hores concertades. Lloguer de remolc de grans dimensions per a turismes. Ademés, disposem de vehicles adaptats per cadira de rodes i de mobilitat reduïda.

Des de sempre, el taxi ha estat un mitjà de transport públic ofert pels ajuntaments amb tarifes regulades que disposa d’una autorització de transport (VT) junt amb una llicència de l’ajuntament. Ofereix el servei de transport d’un, dues, tres i fins a 8 persones més conductor, com és el cas del Taxi d’Agramunt. A més a més, el servei de taxi es caracteritza per ser un servei de porta a porta. Els nostres vehicles estan preparats per realitzar tasques de transport escolar així com viatges per sortides en grup.

Vehicles equipats amb purificador d’aire ECO3. Qualitat d’aire segons norma UNE 100012

En el cas de transport urbà, es pot dir que un taxi és un mitjà de transport que ens permet certs desplaçaments ràpids, confortables i sobretot, directes. L’usuari para una tarifa a canvi del servei de transport efectuat. També, cal dir que és un servei flexible i convenient.

La seva història es remunta a la Edat Mitjana on ja existia el lloguer de mules i també el lloguer de transportistes, doncs eren ja tot un gremi especialitzat a la època.

Adreça & Contacte

IDIOMES