Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Taxi Agramunt:

Taxi Agramunt; per començar, ofereix servei de taxi per Agramunt, Tornabous i Preixens (Lleida), disposem de dos vehicles de 5 i 7 places, ambdós vehicles climatitzats. Per tal de donar un servei de qualitat, l’ús pot ser per a curts i llargs recorreguts; també a hores concertades. Lloguer de remolc de grans dimensions per a turismes.

Des de sempre, el taxi ha estat un mitjà de transport públic ofert pels ajuntaments amb tarifes regulades que disposa d’una autorització de transport (VT) junt amb una llicència de l’ajuntament. Ofereix el servei de transport d’un, dues, tres i fins a 7 persones, com és el cas del Taxi d’Agramunt. A més a més, el servei de taxi es caracteritza per ser un servei de porta a porta.

En el cas de transport urbà, es pot dir que un taxi és un mitjà de transport que ens permet certs desplaçaments ràpids, confortables i sobretot, directes. L’usuari para una tarifa a canvi del servei de transport efectuat. També, cal dir que és un servei flexible i convenient.

La seva història es remunta a la Edat Mitjana on ja existia el lloguer de mules i també el lloguer de transportistes, doncs eren ja tot un gremi especialitzat a la època.

Adreça & Contacte

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES