Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Taxi Planoles el Ripollès:

Taxi Planoles el Ripollès. Som una empresa familiar de Planoles (El Ripollès), amb una llarga trajectòria professional en el món del transport de passatgers amb l’afany de superació i d’oferir sempre un servei acurat i de qualitat.

Oferim la màxima eficàcia, puntualitat i discreció que mereixen els nostres clients amb total disponibilitat. Un servei de transport professional des de Planoles a empreses i particulars. És a dir, la nostra filosofia està basada en un bon servei de qualitat, confort, discreció i puntualitat. Estem al seu servei els 365 dies de l’any per tal d’atendre les seves necessitats de transport.

Servei personalitzat de trasllat i recollida a aeroports, ports, estacions de tren… Així, d’aquesta manera estalviarà en despeses d’aparcament i cues. També, servei esporàdic o periòdic a hospitals ja siguin per tractaments de rehabilitació, diàlisi, quimioteràpia, etc.

Màxim confort al nostre vehicle de 7 places amb la finalitat que els clients gaudeixin de tota comoditat en el seu trajecte i adaptant-nos a les necessitats tecnològiques del moment.

Per tant, podem dir que oferim un servei integral de taxi adequat a cada persona i a cada situació.

En resum, per a més informació poden trucar al 627588870, estarem encatats de servir-los.

Adreça & Contacte

Adreça

Planoles

IDIOMES