Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Toldos Mas Sant Feliu Guíxols:

Toldos Mas Sant Feliu Guíxols; primerament, Tapisseria i Tendals Mas és una empresa familiar fundada a l’any 1955. D’aquesta forma, el tracte proper al client i les feines personalitzades van fer que poc a poc es creés un clientela que sap apreciar la qualitat i la garantia. Així mateix, ens poden trobar a Sant Feliu de Guíxols, població de la província de Girona (Costa Brava).

Amb la nostra llarga experiència de més de 65 anys, podem al sevei dels nostres clients totes les nostres habilitats i eines en el sector del tendals i la tapisseria. Estem en constant formació per tal de donar un millor servei amb la tecnologia i materials actuals. És a dir, la nostra qualitat i feines garantides així com el nostre tracte proper i feines totalment personalitzades fan que la nostra clientela quedi satisfeta amb els nostres treballs.

Per tant, li oferim una àmplia i completa gamma de productes i solucions per protegir-los de les inclemències del temps (sol excessiu, valor, pluja). Es poden posar tendals tant amb mecanismes d’accionament manual com amb elèctrics i automàtics.

Així també, a Toldos Mas ens dediquem a la restauració i confecció de tot tipus de tapisseria de forma artesana així com professional. A més a més, confeccionem tot tipus de cortines a mida i personalitzades i fem tapisseries d’embarcacions nàutiques.

Adreça & Contacte

Adreça

Passeig dels Guíxols, 24 Sant Feliu de Guíxols

Telèfon
IDIOMES