Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Torrelavit CTC Construccions Reformes Muñoz Prat:

Torrelavit CTC Construccions Reformes; antigament, empresa d’Antoni Muñoz, ara CTC Muñoz Prat  construcció i reforma situada a Torrelavit (comarca de l’ Alt Penedès). Així mateix, som una empresa especialitzada en l’ execució de reformes integrals i obra nova de pisos; així també, cases, locals, restauració de façanes, reformes interiors d’edificis i reformes de cuines i banys. Muñoz Prat fa un seguiment exhaustiu de tot el procés de construcció. A més, d’assessorament a cada  client en tot moment per tal d’oferir-li allò que més s’ajusti a les seves necessitats.

També, oferim direcció d’obra personalitzada; és a dir, gestió del seu projecte des de les primeres idees fins als últims detalls. Aquesta funció és válida per reformes, treballs de manteniment, treballs verticals, restauració, impermeabilitzacions, etc. D’aquesta forma, el client deixa en bones mans la seva obra ja sigui gran o petita; i amb la garantia d’estar gestionada per personal altament qualificat i amb materials de primera qualitat.

Oferim idees creatives per el màxim aprofitament de l’espai, donem solucions ràpides a les seves necessitats; sempre, tenint en compte les feines ben fetes així com la utilització de bons materials. Ja que, amb aquestes premises, agilitzem el temps en els treballs, cosa que repercuteix en el preu final del client.

Address

Our Address:

Pedraforca, 12 Torrelavit

Deixa un comentari

IDIOMES