Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Tortosa Fonda Restaurant del Port. En primer lloc, el nostre restaurant està situat dins l’entorn del Parc Natural dels Ports. Així mateix, cal dir que oferim una cuina acurada, cuina tradicional de muntanya de la zona. Tracte familiar i acollidor que faran de la seva estada, moments memorables. Fem tots els àpats, esmorzars, dinars i sopars i disposem de menú diari, menú especial de la casa i també, per els més petits menú infantil.

A més a més, disposem de servei d’allotjament, per tal que els nostres hostes puguin fer les activitats que els hi agradin i puguin gaudir de la natura en el seu estat més pur. Les magnífiques vistes que tenim al Parc Natural dels Ports, és un dels atractius de la nostra ubicació.

La nostra fonda compta amb 11 habitacions totes elles amb wifi, bany, televisió, calefacció i terrassa; la qual cosa, fa que els nostres clients puguin gaudir de la tranquil·litat i vistes que ofereix la zona.

En resum, és un indret ideal per fer senderisme, ciclisme, barranquisme, escalada i tots aquells esports que la natura ens permet. Per tant, si veniu pels voltants no us podeu perdre la oportunitat de fer una parada al nostre restaurant i si convé, quedar-vos a dormir.

Tortosa Fonda Restaurant del Port

Adreça & Contacte

Adreça

Partida los Puertos, 18, 43527 Tortosa, Tarragona

IDIOMES