Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Vallbona Anoia Cal Saumell Restaurant:

Vallbona Anoia Cal Saumell Restaurant. Primerament, cal dir que és un restaurant de Vallbona d’Anoia, amb una cuina casolana i de temporada. Per tant, el tipus de cuina és catalana i de mercat, bona, justa, sana i neta. A més de treballar amb productes de temporada disposem d’una carta de vins i caves nacionals per acompanyar el seu àpat.

El restaurant ofereix menú diari, barquetes (montaditos), tapes, menú cap de setmana, carta… Amb una varietat de plats que fa  que no entris en la monotonia gastronòmica de cada setmana els mateixos àpats. És tot un  exemple de cuina catalana que beu de la tradició gastronòmica de la comarca; tot i així, no defuig de la modernitat ni de l’originalitat. Un lloc ideal per anar a degustar els seus plats, ja sigui amb la família, amb els amics, etc. Et sentiràs com a casa, ja que el restaurant és molt familiar i acollidor.

També, el quart dissabte de cada mes, hi ha visita cultural i ruta turística del poble per tal de donar-nos a conèixer la història de Vallbona d’Anoia, així com les antigues posades de l’època. Sens dubte, una visita molt interessant i lúdica que no podem deixar escapar.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES