Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Valls Modista Merceria Tintoreria Repunts:

Valls Modista Merceria Tintoreria Repunts. Per començar, som una botiga situada a Valls (Tarragona), de diversos serveis; és a dir, comptem amb una dilatada experiència professional en la confecció de roba a mida i arranjaments de tot tipus de roba i teixits. Estem a Valls des de l’any 2000 i som modistes amb gran experiència en el sector. Confecció de vestits de festa, roba per a embarassades, roba infantil, disfresses per grans i petits, roba per a grups de teatre o ballet, roba per la llar a mida, brodats personalitzats, treballs amb licra, etc.

Si el que busques és un vestit per un esdeveniment important adaptat a la teva figura centímetre a centímetre, pots venir a la nostra botiga i lluiràs magnífica aquesta roba. Nosaltres ens en cuidarem que prendre’t les mides necessàries per tal que et quedi com un guant.

Així també, donem assessorament en els tipus de teixits, acabats, folres i detalls fets a mida de la teva roba exclusiva i única.

A més a més, la nostra botiga dóna un servei integral per a la teva roba ja que som

  • Acadèmia de tall i confecció
  • Modista i arranjaments
  • Merceria
  • Servei de tintoreria

Els nostres preus són molt competitius ja que no tenim intermediaris que puguin encarir els nostres serveis. Tots els nostres pressupostos són personalitzats i ens ajustem a les necessitats de cada client.

Deixa un comentari

IDIOMES