Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Vendrell Aula Aquàtica Masia Blanca:

Vendrell Aula Aquàtica Masia Blanca. Primerament, cal dir que els mars i oceans ocupen tres quartes parts del planeta; alhora, els ecosistemes marins i litorals presenten una alta biodiversitat i suposen un component essencial pel que fa a la generació d’activitat econòmica i/o productiva.

En l’àmbit litoral i marí de la província de Tarragona, és important emfatitzar i donar visibilitat a la riquesa de la biodiversitat marina de la nostra costa; tot centrant-nos en activitats d’educació ambiental i sensibilització a l’entorn de la biodiversitat marina que alberga la reserva marina de la Masia Blanca al Vendrell. És per això, que la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell impulsa la iniciativa “L’AULA AQUÀTICA DE LA MASIA BLANCA”, oferint visites guiades d’snorkeling per la superfície de la reserva marina.

Turisme ecològic

La Regidoria de Turisme del Vendrell impulsa aquest projecte, amb l’objectiu d’obrir la seva marina de la Masia Blanca al turisme sostenible, cultural i de natura.

L’any 1999 la Masia Blanca es va declarar reserva marina per la seva singularitat, pel seu valor ecològic i per la seva fragilitat.

T’ho preparem tot!

A l’Aula Aquàtica trobareu una exposició divulgativa sobre la reserva marina i un documental en completarà els vostres coneixements. Després, podreu practicar snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca i gaudireu d’un ampli calidoscopi de flora i fauna!

Per practicar snorkeling no és necessari tenir experiència prèvia, ni dur a terme un entrenament específic: tan sols cal saber nedar. A l’Aula Aquàtica rebreu l’equip estàndard, així com tota la informació per fer l’activitat.

Horari: de 9 a 11:30 hores | Durada de l’activitat: 2’5 hores

Preu per persona:

  • 20€
  • 15€ (grup de fins a 10 persones)
  • 60€ (tiquet familiar 2 adults + 2 nens)

Address

Our Address:

Pg. Marítim, s/n, 43880 Coma-Ruga

Telephone:
Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES