Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vic Restaurant Cafeteria Hamburgueses 80s Spirit:

Vic Restaurant Cafeteria Hamburgueses 80s Spirit; per començar, ’80s Spirit és un veritable tresor situat al cor de Vic, una ciutat rica en història i tradició. El nostre establiment únic us transporta  directament a la vibració i l’energia dels anys vuitanta; és a dir, una dècada recordada per la seva música, moda i cultura pop.

Des del moment en què travesses la porta, ets rebut per un esclat de colors neó i llums brillants que il·luminen l’espai amb una calidesa nostàlgica. Així mateix, les parets estan decorades amb pòsters de pel·lícules icòniques com “Regreso al futuro”, “Los Cazafantasmas” i “ET”… I amb discos de vinil d’artistes llegendaris com Michael Jackson, Madonna i Prince. A més a més, hi ha murals amb grafits artístics que recorden l’art de carrer de l’època, aportant un toc autèntic i urbà.

Vic Restaurant Cafeteria Hamburgueses 80s Spirit

Pel que fa a la gastronomia, l’hamburgueseria ofereix una carta extensa i variada. Les hamburgueses són les veritables protagonistes, preparades amb ingredients frescos i de qualitat.

Les patates fregides són un altre dels punts forts de la carta, servides en diferents estils.També hi ha amanides fresques i nutritives per aquells que busquen una opció més lleugera, i una selecció de batuts i postres que no deixen indiferent a ningú.

El servei és sempre amable i proper.  La música de fons és una selecció acurada d’èxits dels 80 que contribueixen a crear una atmosfera vibrant i alegre, convidant els clients a cantar i ballar mentre gaudeixen del seu àpat.

En definitiva, 80’s Spirit és més que un lloc per menjar; és una experiència immersiva que combina el millor de la dècada dels 80 amb una oferta gastronòmica de primera. Per tant, podem dir que és el lloc ideal per a famílies, amics… I qualsevol persona que vulgui reviure els millors moments d’una època inoblidable mentre gaudeix d’un menjar deliciós a Vic.

  • Menú diari
  • Hamburgueses de tot tipus
  • Plats combinats
  • Tapes
  • Entrepans
  • Carn T-Bone
  • Xurrasco

 

IDIOMES