Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vielha Dietètica Herbolari Era Jançana: 

Vielha Dietètica Herbolari Era Jançana; som una botiga de productes naturals, ecològics, vegans, sense gluten, de comerç just i a granel. També, venem begudes vegetals, sucs naturals, sidra de muntanya, pasta d’espelta, fajol i quinoa entre d’altres. Tenim varietat de cereals i mueslis així com diferents tipus de proteïnes vegetals i súper-aliments.

També, tenim complements específics per a esportistes, complements alimentaris, vitamines i minerals; així com,  productes d’higiene i cosmètica bio, plantes medicinals, tes i infusions, pa bio per encàrrec i productes de nevera. A la nostra botiga trobaràs espelmes, incens, conserves, fruits secs i aigua de mar. Refrescs, kombutxes i mel.

Oferim un servei personalitzat que satisfaci les seves necessitats i a més a més, venem per encàrrec. Disposem d´una àmplia gamma de productes amb ingredients naturals i de proximitat.

Estarem encantats de rebre’ls i ajudar-los a escollir el millor producte per a la seva salut i benestar.

Estem situats al cor de la Vall d´Aran a Vielha. Avda. Garona, s/n al costat Palau Gel, Carrer de Molieres, 2, local 3. 


Tienda Ecológica Herboristería Dietética Valle Aran Viella Vielha

Somos una tienda ubicada en el Valle de Arán dedicada a la venta de productos ecológicos, naturales, veganos… Así también, nuestra tienda dispone de alimentos sin gluten, productos a granel y otros procedentes del comercio justo.

Además, podrán encontrar en nuestro establecimiento bebidas diversas tales como: bebidas vegetales, zumos, kombucha, tes e infusiones, sidra de montaña, etc. Disponemos de pasta de espelta, trigo sarraceno, quinoa, proteínas vegetales, súperalimentos, complementos específicos para deportistas, minerales y vitaminas; sin olvidarnos de nuestras plantas medicinales, pan BIO, frutos secos, conservas, agua de mar, miel natural

Nuestra amplia gama de productos para la higiene y cosmética BIO, no dejaran de sorprenderte, así como nuestra variedad de inciensos y velas aromáticas.

 

IDIOMES