Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Viladecavalls Bar Restaurant Punt Blau:

Viladecavalls Bar Restaurant Punt Blau; per començar, som un restaurant situat al centre de Viladecavalls; a la província de Barcelona i molt a prop de Terrassa. Disposem de diferents tipus de cuines, com per exemple barbacoes, menú diari, entrepans, tapes i plats combinats. Les nostres postres també són casolanes i boníssimes. A més a més, depenent de l’hora de la teva visita, tenim diferents serveis a part de ser un restaurant; som un bar cafeteria per esmorzar o prendre algun refresc i també som un pub.

Les nostres instal·lacions consten d’una àmplia i acollidora sala, lavabos, calefacció i una terrassa molt gran per gaudir de  l’aire lliure. Comptem amb una cuina casolana i a més d’una excel·lent qualitat preu. Donem als nostres clients un tracte familiar i acollidor. El nostre servei és atent i personal qualificat per desenvolupar la seva tasca.

De pas, si és el primer cop que visiteu el poble, a la vila de Viladecavalls podeu visitar la granja d’aventures; també,  l’Hospital de Tòrax, més visitat per les seves llegendes de terror que no pas, per la seva arquitectura; així també, podreu anar a la Puda que són aigües termals i la Serra de Collcardús.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Antoni Soler i Hospital, 5, 08232 Viladecavalls, Barcelona

Telèfon
IDIOMES