Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Viladrau Restaurant La Cerve El Drau:

Viladrau Restaurant La Cerve El Drau; per una banda, la Cerve és un bar restaurant situat al centre de la vila de Viladrau. Ens ofereix una cuina catalana i de mercat i una degustació de menú diari o menú cap de setmana. Així mateix, podem fer un tast de les seves tapes, o les pizzes casolanes, esmorzars, berenars o simplement gaudir d’un bon refresc, vermut, cafè o cervesa a la seva gran terrassa al bell mig de la plaça. El bar compta amb una exposició permanent de la representació dels indrets més macos de la població; una obra fotogràfica d’en Ferran Garcia.

D’altra banda, tenim el restaurant el Drau a la primera planta; és a dir, un pis modernista amb salons privats on s’ofereix una cuina de mercat selecte, creativa i realment sorprenent. Una excel·lent qualitat preu que fa que els nostres clients vulguin tornar al nostre restaurant per tal de fer un tast de les noves creacions del nostre xef.

Organitzem comiats de solter/a, reunions familiars, grups, aniversaris i durant el mes d’agost comptem amb actuacions de música en directe; un veritable plaer si van acompanyades d’un sopar a la fresca.

Dijous tancat per descans setmanal / Excepte agost que es tanca dimecres.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES