Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vilassar Maresme Fruita Verdura Ecològica:

Vilassar Maresme Fruita Verdura Ecològica. En primer lloc, el Petit Bané és una petita explotació agrícola ecològica situada al Maresme (Vilassar de Mar). Així mateix, neix la inquietud per conrear la terra de forma sostenible i ecològica; i d’aquesta forma, poder abastir la nostra clientela amb els productes de proximitat, frescos i de temporada.

A més de la botiga al nostre camp, disposem de botiga virtual. D’aquesta forma, no caldrà que hagueu de sortir de casa per comprar allò que necessiteu. Vos oferim un servei complet amb la compra de la vostra fruita i/o verdura; i amb la confiança què vos entreguem productes ecològics, de comerç just i de la millor qualitat.

Per aquest motiu, hem creat una xarxa de petits productors i productores de verdura de la comarca i de fruita d’altres comarques.

Per tant, arriscar per la proximitat és apostar pel compromís amb l’entorn; així com, l’economia local i la dignificació de l’ofici de pagès. A més a més, això ens permet conèixer l’origen de la fruita i verdura que consumim; la qual cosa fa que puguem oferir els millors productes i servei directe a la nostra clientela.

I recordeu, amb el consum de productes ecològics i de proximitat no només guanyeu en salut; també, entre tots i totes ajudem a la descontaminació global del sòl, l’aire i l’aigua.

IDIOMES