Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vilassar Maresme Fruita Verdura Ecològica:

Vilassar Maresme Fruita Verdura Ecològica. En primer lloc, el Petit Bané és una petita explotació agrícola ecològica situada al Maresme (Vilassar de Mar). Així mateix, neix la inquietud per conrear la terra de forma sostenible i ecològica; i d’aquesta forma, poder abastir els nostres clients amb els productes més frescos i de temporada.

Per aquest motiu, hem creat una xarxa de petits productors de verdura de la comarca i de fruita d’altres comarques. Cosa que fa que puguem oferir els millors productes i serveis directe al client.

Tanmateix, disposem de l’opció de la botiga virtual per tal d’ evitar que hagueu de sortir de casa per comprar allò que necessiteu i oferir-vos un servei complet amb la compra de la vostra fruita i verdura. Tot això però, amb la confiança què seran productes ecològics i de comerç just.

Arriscar per la proximitat és apostar pel compromís amb l’entorn, l’economia local i la dignificació de l’ofici de pagès. A més a més, això ens permet conèixer l’origen de la fruita i verdura que consumim.

En definitiva, amb el consum de productes ecològics no només guanyem en salut sinó que ajudem a la descontaminació global del sòl, l’aire i l’aigua.

IDIOMES