Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vilassar Residència Geriàtrica Vida als Anys:

Vilassar Residència Geriàtrica Vida als Anys. Primerament, hem de dir que dediquem gran part del nostre esforç a  millorar una convivència respectuosa, lliure i digne amb aquelles persones que més ho necessiten. Per tant, mantenim un compromís ètic amb els nostres residents y oferim una qualitat òptima en tots els nostres serveis. Així també, el tracte del nostre personal qualificat junt amb les instal·lacions del centre i l’equipament, fan que la seva estada sigui memorable. Som residència, centre de dia i d’atenció domiciliària per aquelles persones que necessiten del nostre ajut.

Estem situats Vilassar de Mar, just davant del mar o el balcó del Maresme. El nostre edifici disposa d’espais càlids, terrasses i zones on poder relaxar-se i recrear-se amb les vistes en primera línia de mar així com gaudir juntament amb les visites d’un entorn tranquil i meravellós.

A més a més, el personal del centre són professionals altament qualificats, disposem de personal estable, és a dir, que porta anys treballant amb nosaltres i coneixen els residents. D’aquesta forma, el servei és més directe, concís i efectiu de cara a la gent de la tercera edat que es troba al nostre centre.

  • Estades permanents
  • Estades temporals
  • Rehabilitació
  • Convalescència

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de Sant Pau, 17, 08340 Vilassar de Mar

Telèfon
IDIOMES