Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Celler Ronadelles Vins Cornudella Montsant:

Celler Ronadelles Vins Cornudella Montsant. Per començar, Cap de Ruc és una família de productes de proximitat, on hi predominen els vins de la DO Montsant però on també trobaràs vins escumosos, caves, vins dolços, aperitius i oli d’oliva sota la Denominació d’Origen Siurana són vins vius , brillants i  molt expressius.

Cap de Ruc Selecció es caracteritzen per tenir un bon equilibri retronasal, els seus aromes són seductors. Giral Vinyes Velles és sinònim de vins d’autor, elaborats amb raïms d’una qualitat excel·lent provinent de vinyes amb ceps entre 60 i 90 anys d’antiguitat.

Vins i Llegendes és un vi elegant i seductor que el celler Ronadelles elabora sota la DOQ Priorat. Els vins Flor Mediterrània són estructurats i amables. Els aromes afruitats i florals s’hi veuen realçats per l’absència de fusta. 88Ha és un projecte dedicat a la creació de vins catalans basats en el respecte, la sostenibilitat i el saber de les generacions passades. 88ha és sinònim de vins mediterranis de muntanya frescos i afruitats, alhora que actuals i seductors. El nostre celler situat a Cornudella de Montsant també ofereix visites guiades pel nostre celler així com tast de vins i ofertes de cap de setmana.

IDIOMES