Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Xocolata Bombons Blasi Barcelona:

Xocolata Bombons Blasi Barcelona. Primerament, Bombons Blasi Al llarg de 5 generacions i 145 anys d’història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments de Barcelona. Actualment l’empresa es troba situada al carrer Alfons XII, 26 (Sant Gervasi) Barcelona. A l’obrador hi treballen la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s’encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters.

A Bombons Blasi ofereixen més de 200 varietats de bombons, podeu trobar: bombons trufats, ganache, massissos, bombons de licor i bombons de crema. A més a més, produeixen 4 tipus de xocolata, la blanca, negre, amb llet i els petits orígens.

L’ evolució del producte, encara que són partidaris de la tradició artesanal hi han introduït productes per a les persones intolerants a la lactosa, al gluten o a altres tipus d’intoleràncies. Per tant, els al·lèrgens i vegans tenen cabuda per aquesta empresa que busca el millor per als seus clients i sempre garantint la qualitat.

L’especialitat dels mestres xocolaters actuals és elaborar noves fórmules per a fer xocolata i innovar en els sabors, textures i decoració. Elaboren una gran varietat de bombons, xocolates, solubles, torrons de Nadal, mones de pasqua i un extens assortiment d’especialitats de xocolata per a totes les diades. La gran qualitat dels seus productes és perquè s’elaboren diàriament de manera completament artesanal.

Empresa Guardonada l’any 2019 amb el PREMI MILLOR PRODUCTE ORIGENS *CREMA DE CACAU en la 8a Fira Agroalimentària de productes de qualitat de Catalunya.

IDIOMES