Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Càncer Còlon Sopar Solidari

Càncer Còlon Sopar Solidari

Càncer Còlon Sopar Solidari:

Càncer Còlon Sopar Solidari ; el Rotary Club Granollers celebrarà la IV edició de Somriures a Taula; un sopar solidari organitza el Rotary Club Granollers amb la col.laboració del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental; el beneficiari és l’Hospital de Granollers per tal de crear una unitat per prehabilitació de pacients que pateixen càncer de còlon.

“Somriures a taula” és un sopar gastronòmic on participen 7 restaurants.
Can Parera (Parets), Coquinària/El Parque (Sta.Agnès M.), El Portal Vell/La Cruïlla (Lliçà d’A.), Os Galegos, Denominaciò d’Origen-D.O. Sanfrancisco, Sant Miquel Gastronòmic i Les Olles (Granollers),
a més dels aperitius de Can Biel (Llinars) on es fa el sopar.

Aquesta trobada tindrà lloc al restaurant Can Biel de Llinars el proper dijous 4 d’abril a les 21 hores. Així mateix, els recursos obtinguts per aquest projecte es destinaran per las prehabilitació de malalts amb càncer de còlon. És a dir, l’objectiu d’aquest programa és preparar l’estat físic del pacient per sotmetre’s a la intervenció quirúrgica. Per tal d’assistir al sopar cal inscriure’s a: info@rotarygranollers.org

El preu per persona serà de 75€, tot i que també hi ha la possibilitat de no assitir al sopar i fer un donatiu directement al compte. És una raó de pes que no podeu deixar passar; la concienciació social i la solidaritat faran que aquesta iniciativa pugui tirar endavant els seus objectius.

Per saber-ne més d’aquesta malaltia:

Cal saber que aquesta malaltia és el tipus de càncer més freqüent a Espanya però, també si es detecta en la seva fase inicial, les possibilitats d’ èxit arriben fins al 90%. Els factors de risc que més s’han de tenir en compte són:

  • Edat de més de 50 anys
  • Dieta rica en  carns vermelles i en greixos
  • Pòlips benignes al còlon
  • Genètica amb antecedents familiars
  • Patir malalties intestinals com la malaltia de Crohn o colitis ulcerosa

Per tal de prevenir aquesta malaltia, s’hauria de dur una dieta sana mediterrània i equilibrada; a més, reducció de tabac, no beure alcohol i fer regularment exercici i així, mantenir uns hàbits de vida saludables. És evident que no eliminem els  riscos 100% però si que el minimitzem.

IDIOMES