Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Construccions Metàl·liques

Construccions Metàl·liques

Construccions Metàl·liques:

Construccions Metàl·liques. Empresa situada a  Riudellots de la Selva. Fem escales, tancaments de terrasses i balcons. També,  finestres, baranes interiors inoxidable, reixes i tanques, baranes balcó forja; a més,  baranes  exteriors inoxidable, carpes i pèrgoles, baranes inoxidable amb vidre exterior. També fem muntatges de campanes, baranes de ferro pintades i baranes interior de forja. Veure Enllaç

Especialistes en ferro i inoxidable; és a dir, oferim el nostre assessorament gratuït i pressupostos sense compromís. Ens adaptem a les necessitats de cada client, així com als seus recursos donant la millor solució. Donat que disposem de taller propi, podem realitzar les feines amb una alta qualitat i al millor preu.

L’acer inoxidable és el producte  resultant d’afegir a l’acer una proporció bastant elevada de crom i níquel. La qualitat d’inoxidable  prové de l’aliatge; i és per la seva resistència  que es fa servir per fer mobiliari urbà,  estris de cirurgia, coberts i estris de cuina… També per a les indústries dels aliments, química i farmacèutica, rentadores i rentavaixelles,  estris de laboratori, rellotges, ornaments als edificis,  etc. En aquests moments, ja no es fabrica  ni per endopròtesis ni per bijuteria o rellotgeria; degut a l’augment de reaccions al·lèrgiques que comporta el seu contingut en níquel.

 

IDIOMES