Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Autoescola Tatchepol Ripollet:

Autoescola Tatchepol Ripollet. Per començar, som sens dubte l’autoescola més emblemàtica de Ripollet, ja que  estem donant servei des de 1984. Així mateix, cal dir que estem situats al carrer Padró 52 de Ripollet a la comarca del Vallès Occidental. Als comandaments d’aquesta autoescola familiar, hi ha la segona generació d’aquesta família. Et podràs treure’t el carnet de cotxe, el permís B de conduir. A més, a nostra experiència avala la nostra professionalitat així com els resultats obtinguts. També, et pots treure tots els permisos de motocicleta.

Ara classes online. Aprofita el teu temps des de casa!

Així mateix, cal dir que disposem de cotxes amb la etiqueta ECO, per tal d’aportar un aire menys contaminat i perquè apostem en la millora del medi ambient; és a dir,  per un món més sostenible.

  • AM
  • A1
  • A2
  • A
  • B
LA NOSTRA TEÒRICA ÉS DIFERENT!!
Els resultats marquen la diferència ja que tenim un nivell molt elevat d’aprovats. Et convidem que vinguis a la nostra autoescola. El temps lliure del què disposem cadascú, és cada cop més reduït; per tant, et recomanem que no et compliquis en estudis teòrics lliures a les xarxes on no tens cap garantia d’èxit ni seguiment continu. Aprofita el temps i aposta segur. El nostre mètode d’aprenentatge és diferent, la nostra teòrica és diferent i com a conseqüència d’això, el resultat dels alumnes que han vingut a la nostra autoescola, també és diferent.
No perdis el temps i vine a treure’t el carnet amb nosaltres!
IDIOMES