Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

BonÀrea Carnisseria Les Franqueses:

BonÀrea Carnisseria Les Franqueses. Som una botiga de carnisseria i xarcuteria situada a Les Franqueses del Vallès del Grup Alimentari Guissona; dedicades a les activitats ramaderes, comercials i industrials sense intermediaris; d´aquesta forma,  oferint al consumidor la millor qualitat al millor preu. BonÀrea  també entrega a domicili, box directe al vehicle, recollida de comandes online en botiga. També, botiga virtual per a professionals de l’hostaleria i alimentació càrnica.

Les botigues Bonàrea arriben directament al consumidor; és a dir, tota l’àmplia gamma de productes càrnics és realitzada i gestionada per Bonàrea; sens cap intermediari que pugui encarir el producte. Bonàrea es fa càrrec dels seus animals des de la cria fins a l’engreix. A més, de la elaboració dels productes i finalment posant a les botigues totes les carns envasades, precuinats, embotits, fruita, verdura, queviures, etc.

La garantia de l’origen dels nostres productes i la seva certificació de qualitat són el compromisos que adoptem per tal de tenir la confiança diària dels nostres clients. Dins la nostra gamma de productes oferim la millor qualitat preu, així com la reposició diària de productes frescos.

També, per a qualsevol dubte sobre els nostres productes tindrà l’assessorament adient per part del nostre personal, del què disposem a la botiga.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Carretera de Ribes, 120 Les Franqueses del Vallès

Telèfon
IDIOMES