Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Fuguet Pous Mines Selva Camp:

Fuguet Pous Mines Selva Camp. Primerament, és una empresa situada a La Selva Del Camp (Tarragona), dedicada a la construcció i manteniment de sondatges. Per la realització de perforacions disposem de maquinària adequada; així també, disposem d’un equip de professionals altament qualificats per poder desenvolupar les feines en tot tipus de terrenys. Fem pous en llocs de difícil accés, xalets, indústries, etc. Disposem de maquinària de reduïdes dimensions, per tenir el màxim d’accessibilitat en jardins i llocs petits; tot això,  sense reduir la capacitat de perforació tant en metres com en diàmetre. Gràcies a aquesta maquinària, es pot entrar a la seva finca mitjançant una grua, en llocs on fins ara era impensable.

Estem especialitzats en la instal·lació, reparació i manteniment de bombes sumergibles per a pous de petites i grans profunditats.

A més, subministrem i instal·lem canonades plàstiques per a la rehabilitació de séquies de reg o construir-ne de noves. També, cal dir que en la major part dels casos, les canonades són corrugades, però per a punts singulars podem utilitzar canonades de PVC o de Poletile a pressió.

  • pous i mines
  • sèquies de regs
  • bases
  • cisternes
  • dipòsits d’aigua
  • bombes submergibles i espais confinats.

Servei a particulars i empreses.

També, oferim als nostres clients la possibilitat de la tramitació de tota la documentació i permisos necessaris a l’Agència Catalana de l’Aigua.

Adreça & Contacte

Adreça

Enciclopèdia, 9 La Selva del Camp

IDIOMES