Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Lliçà Amunt Agrobotiga La Lliçanenca:

Lliçà Amunt Agrobotiga La Lliçanenca; per començar, la cooperativa va sorgir per cobrir una necessitat d’una bona comercialització dels productes agrícoles recollits a les finques properes; i per tal de donar suport al comerç de proximitat. Així doncs, amb la voluntat i el treball desinteressat de moltes persones, neix La Lliçanenca de Lliçà d’Amunt. Una cooperativa propera amb productes de proximitat i temporada que ofereix qualitat a molt bon preu.

La nostra agrobotiga disposa d’una àmplia varietat de productes de la nostra terra. A més, oferim als clients el nostre oli i vins d’alta qualitat de les diferents D.O com Montsant, Priorat, Terra Alta i altres regions. També l’arròs del Delta de l’Ebre i altres productes artesanals i naturals com la mel. A més, de fruits secs, salses, torrons, cava, licors, cosmètica natural, vins ecològics, varietat en vinagres, fruita, plantes, dolços de tota mena, etc. També, tenim varietat en pinsos, planter per l’hort, llet i derivats, ous, cereals, embotits, gallines, pollets…

Amb el nostre extens horari la nostra botiga no et deixarà indiferent. A les nostres instal·lacions trobaràs tot allò que necessites d’alimentació, hort i jardí. Disposem de gairebé tots els productes de la zona.

Agrobotiga la Lliçanenca Vallès Oriental
IDIOMES