Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Registre:

Registre; per començar, aquesta pàgina t’oferirà el sevei gratuït d’enregistrar-te per tal que puguis ser dels primers en rebre cupons; també premis, campanyes de descompte, concursos i promocions.

Dona d’alta el negoci amb nosaltres

Una oportunitat de donar d’alta la teva empresa, comerç, botiga amb totguia.cat. Completa el teu perfil i afegeix tota la informació rellevant del teu negoci.

Com donar-te d’alta en 5 pasos:

  1. Introdueix el teu mail, nom d’usuari i tria el paquet que vulguis
  2. Clica on posa comprar
  3. Paga el paquet escollit amb Paypal
  4. Verificació del compte al teu correu electrònic
  5. Inicia sessió i afegeix el teu anunci.
Iniciant…

Preguntes Freqüents

Quina durada tenen els anuncis?

Tots els paquets de preus de la pàgina principal tenen una durada ANUAL a excepció del minibàner que serà mensual i alguns paquets fets a mida, que seran semestrals.

El pagament per targeta és segur?

Sí. Disposem de plataforma de pagament segura mitjançant targeta de crèdit o dèbit, així com del certificat SSL, on s'acredita la veracitat del nostre lloc web.

Què haig de fer si les dades de l'anunci s'han de modificar?

Si l'anunci té una errada o simplement s'ha de fer un canvi o modificació, ens ho pots fer arribar per correu electrònic a info@totguia.cat o bé per whatsapp al 627740997 i en un breu període de 24-48 hores podràs veure les modificacions efectuades. i sense càrrecs addicionals.

L'anunci es renova automàticament?

Tots els anuncis del nostre web NO es renoven automàticament, és a dir, l'equip comercial contacta amb el client abans del venciment per oferir renovació, canvi/modificació de dades o (a petició del client), la baixa de la publicació. Tampoc es demanen dades de banc o fiscals per telèfon, SEMPRE PER ESCRIT, per tal de complir amb la política de la Llei de Protecció de Dades dels nostres clients.

IDIOMES