Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Registre:

Registre; per començar, aquesta pàgina t’oferirà el sevei gratuït d’enregistrar-te per tal que puguis ser dels primers en rebre cupons; també premis, campanyes de descompte, concursos i promocions.

Dona d’alta el negoci amb nosaltres

Una oportunitat de donar d’alta la teva empresa, comerç, botiga amb totguia.cat. Completa el teu perfil i afegeix tota la informació rellevant del teu negoci.

Com donar-te d’alta en 5 pasos:

  1. Introdueix el teu mail, nom d’usuari i tria el paquet que vulguis
  2. Clica on posa comprar
  3. Paga el paquet escollit amb Paypal
  4. Verificació del compte al teu correu electrònic
  5. Inicia sessió i afegeix el teu anunci.
Iniciant…

Preguntes Freqüents

El pagament per targeta és segur?

Sí. Disposem de plataforma de pagament segura mitjançant targeta de crèdit o dèbit, així com del certificat SSL, on s'acredita la veracitat del nostre lloc web.

Què haig de fer si les dades de l'anunci s'han de modificar?

Si l'anunci té una errada o simplement s'ha de fer un canvi o modificació, ens ho pots fer arribar per correu electrònic a info@totguia.cat o bé per telèfon al 938657737 i en un breu període de 24-48 hores podràs veure les modificacions efectuades. i sense càrrecs addicionals.

L'anunci es renova automàticament?

Tots els anuncis del nostre web NO es renoven automàticament, és a dir, l'equip comercial contacta amb el client abans del venciment per oferir renovació, canvi/modificació de dades o (a petició del client), la baixa de la publicació. Tampoc es demanen dades de banc o fiscals per telèfon, SEMPRE PER ESCRIT, per tal de complir amb la política de la Llei de Protecció de Dades dels nostres clients.

Quina durada tenen els anuncis?

Tots els paquets de preus de la pàgina principal tenen una durada ANUAL a excepció del minibàner que serà mensual i alguns paquets fets a mida, que seran semestrals.

IDIOMES