Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Construcció reformes i façanes

Construcció reformes i façanes

Construcció reformes i façanes:

Construcció reformes i façanes. Empresa de construcció de Canovelles ofereix els seus serveis integrals d’execució així com,  assessorament tant a obres simples com a complexes. Veure enllaç

Per començar, cal dir que som una empresa nascuda l´any 2000 especialitzada en la construcció, restauració i manteniment d’edificis. El desenvolupament de les nostres feines es basa en tres pilars fonamentals: estudiar i comprendre la tasca a realitzar, garantir una correcta execució i fer-ho des del punt de vista de la sostenibilitat i l’economia productiva.

El nostre equip humà format per més de 20 persones desenvolupa, gestiona i executa obres en l´àmbit d´edificis plurifamiliars, particulars, patrimoni històric i indústries del territori nacional, aportant un valor afegit necessari per l´optimització de les diferents etapes de l´obra. És a dir, el nostre principal objectiu és donar un servei integral que garanteixi resultats i gestió.
 Resultats satisfactoris per als nostres clients, i garantir la màxima qualitat en els materials i aplicacions realitzades.
 Gestió de la totalitat de l’obra, elaboració de projectesestudis i plans de seguretatdirecció d’obra i tramitació de llicències. Així doncs,  oferim una atenció personalitzada i el màxim compromís amb el client.

D’aquesta forma,  donem al client un tracte directe sense intermediarisni personal subcontractat, per tal d’evitar possibles increments de preus i errades d’execució.

IDIOMES