Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Algerri Bar Cal Sigle:

Algerri Bar Cal Sigle, som un restaurant on preparem el teu àpat amb productes de qualitat i casolans. També, cal dir que no pots quedar-te sense tastar la nostra hamburguesa elaborada per nosaltres. Així mateix, a les nostres instal·lacions podràs gaudir del nostre ambient familiar i acollidor que farà que et trobis com a casa.

  • Menú diari
  • Carns a la brasa
  • Tapes
  • Plats combinats

Menjars casolans. Ja són pocs els llocs que poden definir-se així, com Cal Sigle. Una bar clàssic i autèntic ubicat a Algerri comarca de la Noguera. Així mateix, el bar rep diàriament com a casa tots els seus clients fidels que ja saben què escollir. Així mateix, es podria dir que és un autèntic lloc de cuina de mercat, però agrada més l’etiqueta, menys usada i més concreta, de menjars casolans.

A més, tots els dies podem gaudir del menú diari; si anem de pas i fora d’hores del migdia, sempre podem demanar un plat combinat. Mentre que si el que fem és un vermut, sempre podem optar per fer unes tapes la mar de casolanes. També, s’ha de fer referència a les seves carns a la brasa, delicioses i amb aquest sabor i aroma característic de la brasa. És a dir, sigui com sigui, hem de fer una aturada a Cal Sigle.

IDIOMES