Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Granollers Conferència Exposició Art Africà:

Granollers Conferència Exposició Art Africà:

Granollers Conferència Exposició Art Africà. El proper dia 8 d’octubre a les 21 hores a les instal·lacions de l’Hotel Granollers, tindrem l’honor de gaudir d’una conferència a càrrec del Dr. Ramón Abad Belando sobre la col·lecció Art Africà, Batec de la Humanitat. Per començar, una trobada força interessant ja que hem de saber que el doctor és tot un expert en diverses àrees de la medicina com:

  • Expert en diagnosi i tractament endoscòpic de l’aparell digestiu
  • Mucosectomia endoscòpica del càncer esofàgic i també, gàstric
  • Col·locació del baló intragàstric via endoscòpica per a pacients amb obesitat mòrbida
  • Expert en la col·locació de sonda gàstrica percutània (alimentació)
  • Polipectomia de pòlips grans.

A més a més, és un esdeveniment que no ens el podem perdre, ja que l’entrada és gratuïta, el sopar és optatiu per 22€ i ha estat organitzat per Rotary Club Granollers; que com ja sabem, Rotary Club és una entitat del Vallès Oriental amb una formació molt variada de professionals, que dedica una part del temps a treballar en projectes propis que puguin millorar la societat. Així també, participen en altres projectes o esdeveniments, organitzen xerrades i/o conferències.

Així mateix, cal afegir que aquesta conferència ha estat presentada darrerament a Andorra amb un gran acolliment. Rotary és una organització internacional dedicada a ajudar en serveis humanitaris als altres; i d’aquesta manera, poder compartir els seus coneixements i capacitats de manera altruista. És per aquest motiu que els homes i dones afiliats a Rotary, a part de les seves activitats professionals i empresarials, sempre disposen d’un preciat temps que dediquen per ajudar al proïsme en les seves pròpies comunitats i en el món sencer.

Granollers Conferència Exposició Art Africà

IDIOMES