Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Les mentides i els polítics

Les mentides i els polítics

Les mentides i els polítics. Perquè menteix la classe política? Per una banda, moltes vegades m’he qüestionat perquè totes aquestes mentides? I el que és pitjor, perquè tornen a sortir elegits? O perquè no tenen cap tipus de conseqüències personals les seves mentides? Després de llegir molt i contrastar certes tesis, crec que s’ha arribat a un punt on la mentida forma part de la professió de polític i se’ls ha oblidat l’honestedat i la bona educació. D’altra banda, també hi ha un estudi científic que diu i conclou que els partidaris d’aquests polítics que menteixen tant han de triar entre la lleialtat i la mentida; i sembla ser que és pitjor quedar com un traïdor que no pas passar per alt la mentida del seu polític. Jo no hi estic d’acord, segons quina mentida pot fer moltíssim mal i això diu molt de la persona sigui polític o no. Si ets un líder polític, què és el que estàs liderant? La mentida com a única sortida al país? Mentir per tirar endavant el teu partit? Les mentides i els polítics. La mentida en la política no és una opció s’ha convertit en un tarannà dels polítics que fan i desfan sens cap mena de pudor, ni penediment, ni seqüela. D’aquesta manera, es dóna la lliçó a la resta de la població que s’ha de mentir per tirar endavant i tot s’hi val, perquè mai els passarà res ni han de respondre de res.

Oi que no ens imaginem que un professional de la medicina vagi mentint als seu pacients a tort i a dret i sens cap conseqüència? Oi que no ho toleraríem? Com de cap manera, toleraríem que l’arquitecte ens enganyes constantment amb el plànols de casa nostra.

Amb això, vull dir que hauríem de tenir tolerància 0 amb les mentides en política. I immediatament, exigir la dimissió d’aquell que no sigui ni coherent, ni honest amb les seves paraules ni amb els seus actes.

Per a més informació, veure enllaç

Per anar a l’inici

IDIOMES