Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

La Publicitat i Internet

La Publicitat i Internet

La Publicitat i Internet. Primerament, cal dir que la publicitat sempre ha estat important per a qualsevol tipus de negoci; ja que,  a través d’aquesta es donen a conèixer el productes o serveis d’un comerç, botiga o empresa. Ja pots tenir el millor producte del món que si ningú el coneix, difícilment te’l compraran; per això, s’ha de fer difusió, per arribar a més clients i donar a conèixer els beneficis del producte o servei. El principal objectiu de la publicitat és transmetre informació. Hi ha empreses que pensen que com que tenen molta feina, no els cal la publicitat.

Perquè Coca-cola conta històries en els seus anuncis? Perquè Mcdonals no para de fer publicitat?

Doncs, la resposta és molt senzilla, el món canvia constantment i el comportament dels individus també; per tant, encara que siguin multinacionals mundialment conegudes necessiten la publicitat per tal d’avançar en el temps i amb les persones. Si no fessin això, serien marques que passarien de moda i finalment els seus productes moririen; ja que, no tindrien res interessant que oferir. És a dir, el client s’ha d’enamorar mitjançant la publicitat; se li ha d’explicar alguna cosa que li cridi l’atenció fins que vegi que necessita aquell producte o servei a la seva vida.

Finalment, vet aquí quan es diu que si no t’anuncies a Internet no existeixes; ja sigui amb un bon posicionament web, complementat amb altres canals d’Internet com poden ser el portals, directoris, serveis Google Ads, Google Shoping, xarxes socials, etc. També, és molt important la imatge a transmetre a l’usuari o client final; doncs, si fem un text malament redactat, amb faltes ortogràfiques o fotografies malament fetes, és ben cert que aquesta imatge incidirà negativament en la decisió final del client. Per tant, si no tenim les eines i/o coneixements necessaris per fer-lo nosaltres mateixos, val més deixar-ho en mans de professionals perquè a la llarga ens sortirà molt més a compte que si fem qualsevol cosa per tal d’estalviar-nos serveis externs ja que, també, us estalviareu força clients.

IDIOMES