Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Les Funeràries un negoci rodó

Les Funeràries un negoci rodó

Les Funeràries un negoci rodó ; malauradament, a causa de la pandèmia del 2020 hem vist com molta gent moria. Això ha suposat un increment desorbitat en les vendes de les funeràries del nostre país. Així mateix, fa anys que s’han fet nombrosos estudis per veure la transparència d’aquestes empreses; concretament, un estudi de 50 funeràries que va fer la OCU, només un 10% informaven de forma detallada de les seves tarifes. La qual cosa fa sospitar d’aquest negoci amb tant poca claredat. També s’ha de dir que la major part de les despeses de sepeli les comporta el tipus de taüt, ja que per si no ho saben el passat mes d’abril del 2020 un empresari va voler introduir en el mercat espanyol el taüt de cartró biodegradable per el preu final de 100€ que casualment, no li han homologat.

Una altra vegada tornem a negocis en què està controlada la seva competència; a més a més, sembla ser que hi ha interessos molt poderosos que no volen que el consumidor final s’estalviï diners. A tot això, se li ha d’afegir una part molt important que les funeràries coneixen i se n’aprofiten: L’estat psicològic de la persona o persones que organitzen el funeral. Quan fem un comiat per un ésser estimat, estem tan immersos en el dolor que no ens importen ELS DINERS; llavors, aquí és on aprofiten la oportunitat els negocis funeraris per acabar d’inflar el pressupost. Les funeràries un negoci rodó.

En definitiva, aquest negoci no deixa de ser un reflexa més de la forma de fer negocis blindats i viables amb segell d’Espanya; potser, algun dia hi haurà dirigents dignes, transparents i amb bon cor que faran el millor per la comunitat humana i deixaran de mentir, enriquir-se i mirar-se el melic. Mentrestant, no deixarem de somiar i desitjar un món millor per a tothom.

IDIOMES